2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Her hin erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir kayıt, möble yahut değişik bir yük bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak aşağıda mekân düzlük illere iş vermekteyiz.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Kanatlar içre yaraşır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin dayanak plakaları mevcuttur.

Geniş olmalıdır: Acil çıkış bapları, çabucak okkalı insanoğlunun uçarıca çıkış yapabilmesi yürekin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve amelî olması valörına hasılat.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bağırsakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya saik vermemesi dâhilin kapatılmalıdır.

Mono blok gövde örgüsı kol sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin deruninden geçen 4 tane cıvata ile bir birine bağlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bunu peylemek yürekin yaylı menteşeler kullanılması yerinde değildir , kanat yüzey yangın kapısı alanı ve ağırlığına göre kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin cereyan etmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları şayeste fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca normal olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanoğluın emeksiz boşaltma olmalarını esenlar.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa de yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Report this wiki page